Skip to main content

2024 Conference Programmes - all 3 days

Integrative & Personalised Medicine

2024 Conference Programmes - all 3 days

Three cutting-edge conferences over 3 days...

The Integrative and Personalised Medicine Congress incorporates three conferences over three days; Whole-person Health conference, Integrative Mental Health conference and the College of Medicine ‘Food on Prescription’ conference. Featuring high profile speakers from across the globe, the conferences highlight the benefits of taking an integrative whole-person approach to health, incorporating clinical experience with the latest evidence-based research and knowledge. 

Whole-Person Health Conference - Thursday 6th June 2024

 

Loading
09:05
09:10
10:20
10:45
  1. The Exhibition Halls
    30 mins
    Time to visit the exhibition
11:45
12:15
12:40
13:10
  1. The Exhibition Halls
    60 mins
    Time to visit the exhibition
14:10
14:50
15:20
15:45
16:10
  1. The Exhibition Halls
    25 mins
    Time to visit the exhibition
16:35
16:45
17:15

Integrative Mental Health Conference - Friday 7th June 2024

Loading
09:05
09:10
09:55
10:25
  1. The Exhibition Halls
    30 mins
    Time to visit the exhibition
10:55
11:25
11:55
12:10
12:35
  1. The Exhibition Halls
    60 mins
    Time to visit the exhibition
13:35
14:15
14:40
15:05
  1. The Exhibition Halls
    30 mins
    Time to visit the exhibition
15:35
16:05
16:30

Food on Prescription Conference - Saturday 8th June 2024

Loading
09:05
09:10
09:40
  1. Keynote Panel Discussion - Nutrition is not enough: exploring food systems that heal body, community and planet
    The Whittle
    40 mins

    In the last five years, we have seen the shift towards lifestyle medicine and nutrition as methods of reversing and preventing disease rightfully become mainstream, where holistic and root cause approaches to health create wholeness in both the patient and practitioner.  This panel will address the important question - have we looked far enough upstream?

    We bring to you a panel of experienced farmers and food producers to explore the critical role food production has in human, community and planetary health. We will explore whether all farming is the same and give real-life examples of how food production can heal the land, our communities and our bodies, offering you and your communities the opportunity to connect with a network of pioneering farming and food producers.

    Chair & Panellists include: Patrick Holden, Founding Director and Chief Executive of the Sustainable Food Trust; Ben Raskin, Chair of Community Supported Agriculture; Sarah Langford, Barrister turned writer and regenerative farmer in Suffolk & author of ‘Rooted: Stories of Life, Land and a Farming Revolution, UK; Dr Sally Bell, GP & Health Coordinator at Farmers footprint.

10:20
10:45
  1. The Exhibition Halls
    30 mins
    Time to visit the exhibition
11:15
11:45
12:10
12:25
13:00
  1. The Exhibition Halls
    60 mins
    Time to visit the exhibition
14:00
14:30
14:55
15:10
15:35
15:50
16:30

Organised by Progressive Communications Ltd in association with The College of Medicine:

PC COM

 

With thanks to our Gold Sponsors:

  

 

With thanks to our Silver Sponsors:



                

With thanks to our Supporters:


 

Register

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

 

Exhibit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Conferences

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Venue

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

IPMCongress

REGISTER TODAY FOR EARLY BIRD RATES

Join 2,000+ healthcare professionals from across the globe.

Space is limited so register today to secure your place.

REGISTER NOW >

We look forward to welcoming you to London